T 06 4300 6669 | E info@gobb.nl

Het is fijn wonen op Goeree-Overflakkee, maar soms botert het niet tussen bewoners. De meeste mensen ervaren een goed contact met de buren als een belangrijk onderdeel van hun woongenot. Of het nu gaat om een vriendschappelijk contact, een praatje over de heg, een pakketje aanpakken of elkaar groeten, er zijn allerlei vormen van burencontact. Als buren elkaar niet goed liggen en daardoor met elkaar in gesprek gaan lastig is, als het contact stroef loopt, of als er al ruzie is, kunnen de getrainde vrijwilligers van buurtbemiddeling vaak uitkomst bieden.

Bemiddelaars vinden het fijn als buren weer beter met elkaar overweg kunnen, maar ervaren vaak ook veel persoonlijke voldoening:

“Ik vind het altijd heel leuk om met mensen in gesprek te gaan om te trachten een oplossing te bereiken of het gesprek met elkaar weer op gang te brengen. Het geeft mij energie als ik merk dat mensen weer prettiger naast elkaar wonen. Voor mij is het bemiddelen een ultieme uitdaging met fijne diepgaande gesprekken. Buurtbemiddeling heeft me veel gebracht aan ervaring in gesprekstechnieken en mensenkennis tijdens mijn ontmoetingen.”

Spreekt jou dit ook aan? Dan ben je van harte welkom ons team te komen versterken. Je hebt geen speciale opleiding of ervaring nodig, na de (verplichte) training kun je aan de slag.

Heb je nog twijfels of jij hier wel geschikt voor bent? Neem dan gerust contact op voor meer informatie, of meld je aan voor een kennismaking:

Tel  : 06-43006669

mail: info@gobb.nl

Of vul het contactfromulier in

 

LAATSTE NIEUWS

Fijne feestdagen en een gezond, gelukkig 2023

Van vrijdag 24 december 2022 tot maandag 2 januari 2023 is het kantoor voor Buurtbemiddeling Goeree-Overflakkee gesloten. Wij wensen u…

LEES MEER

Door Corona zijn we veel meer thuis en horen we ook meer van de buren…..

Het aantal meldingen over geluids- en burenoverlast is in de afgelopen maanden enorm toegenomen,   AD Rotterdams Dagblad d.d. 22-08-2020…

LEES MEER

Burenoverlast neemt toe in corona-tijd…

Brengen we het nog op om rekening met elkaar te houden? Hebben we nog begrip voor de buurman die het…

LEES MEER